.

Зърното теле бутилки Майк Meiyya се хранят с мека, Зърното теле зърната на добитъка, за стадо овце, едър рогат добитък(HL-MP73C)

Зърното теле бутилки Майк Meiyya се хранят с мека, Зърното теле зърната на добитъка, за стадо овце, едър рогат добитък(HL-MP73C)

BGN 7.83

Брой продукти
Продуктът е наличен

Храни зърното, изработена от висококачествен естествен каучук.Лесна инсталация и настройка с помощта на кофа за мляко или бутилки за мляко.А за едър рогат добитък, овце и друг добитък, богат на функции и изключително практични.Зърното идва с крестообразным уста за хранене с мляко, леко и лесно за доене.Дебел материал, добро разтягане и сила, жажда и почивка, без да се деформират.Функция : 1. Зърното идва с крестообразным уста за хранене с мляко, леко и лесно за доене.2. Качеството на зърното на хранене, изработен от висококачествен материал, естествен каучук.3. Лесен монтаж и настройка с една кофа мляко или бутилка мляко.4. Дебел материал, добро разтягане и сила, жажда и почивка, без да се деформират.5. Хранене на майк за едър рогат добитък, овце и друг добитък, богат на функции и практичен.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : теле Nipple Model : HL-МР73СМатериал : Rubber Color : както е показано на фигура Количество : 1 PCSSuitable : Едър рогат добитък, овце, говеда Тегло : прибл. 50g Size : Approx. 10x6x6cm/3.94x2.36x2.36inch Списък на пакетите : 1 x Calf Зърното.

Подробни спецификации

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Calf Nipple
Model:
HL-MP73C
Material:
Rubber
Color:
As Picture Shown
Quantity:
1PCS
Suitable:
Cattle, Sheep, Livestock
Weight:
Approx. 50g
Size:
Approx. 10x6x6cm/3.94x2.36x2.36inch
Package List:
1 xCalf Nipple :