.

Abimy Вертикална Поставка За Лаптоп с 3 в 1 Поставка За Лаптоп Таблет Гравитационната Поставка За Съхранение с Автоматично Свиване на Ширината на Поставка за Телефон ?

Abimy Вертикална Поставка За Лаптоп с 3 в 1 Поставка За Лаптоп Таблет Гравитационната Поставка За Съхранение с Автоматично

BGN 60.32

Брой продукти
Продуктът е наличен

Многофункционално съоръжение за съхранение, можете да съхранявате мобилен телефон, tablet компютъра едновременно.Многоугольную регламентирана стойка могат да се поставят на таблетката или мобилен телефон,без това да повлияе на зареждане.На дъното добавени силиконови мини подплата, за да го направи по-стабилен.Регулируема ширина : Автоматична широчина на свиване, подходящ за всички видове преносими компютри.Премиум Материал : вертикална поставка за лаптоп за масата е изработена от висококачествен материал PC+ABS, по-леки тежести, но има силна стабилност, която може ефективно да се предотврати падането на вашия лаптоп. 1. Многофункционално съоръжение за съхранение, можете да съхранявате мобилен телефон, tablet компютъра едновременно.2. Многоугольную регламентирана стойка могат да се поставят на таблетката или мобилен телефон,без това да повлияе на зареждане.3. Силиконови подложки против хлъзгане се добавят към дъното, за да го направи по-стабилен.4. Регулируема ширина : Автоматична широчина на намаляване, е подходящ за всички видове преносими компютри.5.Премиум Материал : вертикална поставка за лаптоп за масата е изработена от висококачествен материал PC+ABS, по-леки тежести, но има силна стабилност, която може ефективно да се предотврати падането на вашия лаптоп.Моля, обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измеренияactual цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффектаdescription : Материал : PC+ABS Размер : както е показано Включва : 1 X щанд.

Подробни спецификации