.

ZBM-ZBM Кристален Пепелник, Пура в Пепелника Европейската Хол Пепелник Скоба Цигара Декоративен Тава Домашен Офис Десктоп Декорация, Подарък Пепелник (цвят : лилав)

ZBM-ZBM Кристален Пепелник, Пура в Пепелника Европейската Хол Пепелник Скоба Цигара Декоративен Тава Домашен Офис Десктоп

BGN 72.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

● Име : Пепелник, размер : 20 * 20 * 5 см, цвят : синьо, златисто, лилаво, сребристо. ●Материал : Изработен е от висококачествен стъклен материал, елегантен и нежен, добра прозрачност, липса на замърсяване, силна мода, богато приложение. ●Функции : От формоване, висока температура, леене, пресоване, шлифоване, полиране на целия процес до 20 процеси се извършва ръчно.Отделение за дим е конструиран в съответствие с вида на дим, за да се предотврати пързалка и свличане на цигари.Това е по-удобно и комфортно за използване. ● Долната конструкция устойчива на плъзгане : долната конструкция устойчива на плъзгане, настаняване не поцарапает плота, цялата пепелник пълен с материали, пълна с тегло, не е лесно да чукаш при използване не ще доведе до сажди. ● Обхват на приложение : Подходящ е за баня, спални, хол, офис, вход, коридор, механа с килер, кабинет, ТВ-шкаф и т.н., Лек и практичен. ● Описание на продукта : ●Име : Пепелник●Материал : стъкло●Стил : стилът на европейския●Цвят : син, златист, лилав, сребрист цвят● Размер : 20 * 20 * 5 см●Процес : Ръчно●Материали : Изберете слой изкуствен кристал материал за вашата всекидневна пламнал всеки ден.●С помощта на висококачествена сплав от плесен, висока температура, отливки, натискане, смилане, полиране, целият процес до 20 процеси, всички ръчно изработени конструкция ринва дим● : строго в съответствие с типа на конструкция дим, предотвратяване на цигари от търкаля и выскальзывать, по-удобна и лесна за употреба.●Изискани детайли : Висококачествено част от сплав е направена от класически европейски роман на модела, пълен вакуум покритие, който гарантира липсата на избледняване метал, липсата на ръжда, антиокисления, благородна атмосфера с ярки и елегантни, с помощта на матиран златен модел, дизайн, ниво на по-ясен и лукс роскошна.● Област на приложение : за баня, спални, хол, офис, антре, коридор, механа с килер, кабинет, телевизионен шкаф и други помещения, леки и практични.● Съвет : 1. Тъй като измервателен инструмент се различава от околната среда, в рамките на нормата може да бъде грешка 1-2 вижМоля, обърнете се към самия продукт за получаване на конкретен размер. (Горните данни само за справка)2. От стрелба на светлина и различни монитори и екрани, цветовете могат да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт!3. За да се гарантира продължителната употреба на този на продукта, да не се излага на високи температури и не миеш агресивни течности.● Сервизно обслужване : Срокът за доставка е (1-2) ден, срокът за доставка е (7-21) работни дни.Ако не сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме и отговорете на вашата електронна поща, в рамките на 24 часа.

Подробни спецификации