.

Набор от Отвертки,Torx Отвертка, T9 Откриване на Инструменти,9 в 1 за Сигурност Отвертка Игра Бита Ремонт Набор от Инструменти, за Macbook,Мобилен телефон, Лаптоп, HDD,PS3,PS4 Ре?

Набор от Отвертки,Torx Отвертка, T9 Откриване на Инструменти,9 в 1 за Сигурност Отвертка Игра Бита Ремонт Набор от Инструменти,

BGN 24.32

Брой продукти
Продуктът е наличен

【Материал】Отвертка, изработени от стомана, която е подходяща за обработка на малки електронни винтове,здрав за по-дълга употреба.А нескользящая дръжка с неплъзгащи текстура е направена от пластмаса, което ви осигурява комфортно усещане за ръце. 【9 В 1】Този набор от инструменти 9 в 1 включва в себе си набор от инструменти за ремонт на отвертки, основни комплекти Pry , задължителна отвертка T9,PH1,PH0 за PS4 и т.н. Комплекти инструменти за отваряне включват : Чистящую зъби, пинцети, инструмент за окопаване, откриващи кирки, безопасни комплекти за отваряне на монтировок.Различни инструменти, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Набор от отвертки】Отвертки имат магнитни накрайници,които капка и след загуба с винтове,които ще ви помогнат лесно развийте или затегнете винтовете, без повреда.Чужди откриване на инструменти за предотвратяване на драскотини по вашите контролери и игрални системи.Пинсети за определяне на малки аксесоари да изкарва тесни електронни компоненти и може да ви помогне да отворите или да анализира своя плейстейшън без да се повреди. 【Многофункционален】Тези отвертки torx T9, PH0,PH1 широко се използват в ежедневна поддръжка на електронно оборудване, подходящи за малки винтове за игра на телевизора и портативни конзоли,както и аксесоари за игрови конзоли.Професионални любопитни инструменти са идеални за отваряне на различни видове смартфони, лаптопи, таблети и други мобилни електронни устройства .Четка с меки косми, предназначени за почистване на електрониката от прах и мръсотия. 【Малък набор от инструменти】Три вида магнитна глава,нескользящая дизайн и професионален инструмент за ремонт, за обзавеждане на работа,удобни водоустойчив дръжка, удобна за видове електронни ремонт.Това е необходим инструмент за вашия дом и офис.Вие дори можете да го сложите в джоба си.

Подробни спецификации