.

SunYoo за iPhone Plus 8 Case за iPhone 7 Case Plus,Кожен Магнитен Калъф-портфейл с Флорални Принтом и Стойка, флип-надолу Капак с Отделения за карти, Отделение за колан за iPhone 8plus 7plus (5.5)

SunYoo за iPhone Plus 8 Case за iPhone 7 Case Plus,Кожен Магнитен Калъф-портфейл с Флорални Принтом и Стойка, флип-надолу

BGN 11.19

Брой продукти
Продуктът е наличен

[Цвете печатна кожа] Ръчен процес Цвете печатна изкуствена кожа.Тези кожени изделия, подбрани по качество,здравина, характер и песъчинки.Те изглеждат стилно и да се чувстват естествени и меки. [Многофункционален] Този прекрасен калъф, идеален за използване в движение,калъф-стойка за картите, има слотове за карти,страничен джоб за пари или допълнителни карти,както ефективен и стилен магнитен дизайн защитава вашите пари и карти. [Магнитен чантата] Силни магнитни кожен калъф за чантата си,без отблясъци за връзка с мобилен телефон. [Функция на каботажните] Функция "свободни ръце" ще ви помогне по-лесно да се насладят на гледане на филми и клипове на вашия телефон. [ Пълна защита и удобство ] Точни деколтета за високоговорители, слушалки, камера и други функционални портове позволяват лесно да получите достъп до всички портове и функции, без да махате калъф.за i Phone 8, Плюс калъф за i Phone 7 Плюс калъф,кожен магнитен портфейл с флорални принтом калъф със стойка държач флип-надолу капак с прорези за карти каишка Отделение за i Phone 8plus 7plus (5.5")-Зелена.

Подробни спецификации