.

Обновен зърното пробен пристанището и диагностично оборудване за серия PD343 стоманена PD бързо с мъжка резба на тръбата, 1/8 Размер на тялото, 1/4-18 размер на резби, NPTF, д?

Обновен зърното пробен пристанището и диагностично оборудване за серия PD343 стоманена PD бързо с мъжка резба на тръбата,

BGN 10.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

【ПРИЛАГАНЕТО на】 : използва се за двигатели на мобилното оборудване, системи за охлаждане, индустриални хидравлични системи, поддръжка и отстраняване на неизправности, течни или въздушни системи, оптимизация на производителността на системата проверка на системата и т.н. 【МАТЕРИАЛ】 : Изработен от ултра силна стомана материал за висока якост на опън, голям ръжда, Изработени по спецификация на OEM, отговаря и дори надминава стандарт OEM по функции, производителността и качеството. 【FEATURE】 : на Разположение в различни крайни съединения и конфигурации, може да издържа на работно налягане от 6000 паунда на квадратен инч.Вълни разположени тарельчатые вентили свеждат до минимум включване и изтичане на въздух, включително опции преграда, осигуряват гъвкавост за инсталиране на системата и монтаж на панела. 【PERFORMANCE】 : Лек тласък, за да се свържете механични сензори или специализирани диагностично оборудване; Ниппели серията PD позволяват бързо и лесно свързване на изпитвателни уреди, сензори, датчици и сензори за дебит в системата тестовым пристанища. 【Гаранция за удовлетворение】 : Ако не сте доволни от нашите продукти на 100% , просто я върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване, с безусловна гаранция за връщане и 12-месечна гаранция.

Подробни спецификации