.

Титуляр Чанти За Съхранение на Коледен Венец, Кръгла Чанта За Съхранение на Коледен Венец, Чанта За Съхранение на Коледната Елха, Подарък Сортировочная Чанта, Черв?

Титуляр Чанти За Съхранение на Коледен Венец, Кръгла Чанта За Съхранение на Коледен Венец, Чанта За Съхранение на Коледната

BGN 79.36

Брой продукти
Продуктът е наличен

_BOS_☞ 【ЗАЩИТЕН ВЕНЕЦ】Тези чанти за съхранение на венци защитават вашата сезонна венци, така че можете да ги използвате отново и отново, година след година.Защитава вашите венци : Дръж си венци в перфектно състояние от година на година, без да се притеснявате. _BOS_☞ 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Чанти за съхранение на венци изработени от плат Оксфорд 600d, която е водоустойчива, пылезащитной и здрава.Размери на продукта : Калъф за съхранение на коледен венец е с ширина около 30 см * широчина-7 инча. _BOS_☞ 【СТРАХОТНО ЗА ГОЛЕМИ ВЕНЦИ】 Калъф за коледен венец може да побере венец с диаметър до 30 см. _BOS_☞ 【ШИРОКО ПРИЛОЖИМА】Вземете чанта за съхранение за всеки един от вашите пяна дъски венци, лозови венци и орнаментальных венци. ✿☞ 【УДОБЕН КАЛЪФ】 Лесен за използване цип за отваряне и затваряне с дръжка за удобно пренасяне. ★★★ Характеристики : Чанта за съхранение на венци изработени от плат Оксфорд 600d, която е водоустойчива, пылезащитной и здрава.Размери на продукта : Калъф за съхранение на коледен венец е с ширина около 30 см * широчина-7 инча.Тези чанти за съхранение на венци защитават вашата сезонна венци, така че можете да ги използвате отново и отново, година след година.Защитава вашите венци : Дръж си венци в перфектно състояние от година на година, без да се притеснявате.Отличен за по-големи венци : калъф за коледен венец може да побере венец с диаметър до 30 см.Удобен калъф : Лесен за използване цип за отваряне и затваряне с дръжка за удобно пренасяне.Вземете чанта за съхранение на всеки от вашите пяна дъски венци, лозови венци и орнаментальных венци.

Подробни спецификации