.

ZYLXH самостоятелно блокиране Колан за Вдигане на Тежести Колан за Вдигане на Тежести Подкрепа на Спортисти Унисекс Deadlifts Тренировъчен Колан Силовата Тренировка за ?

ZYLXH самостоятелно блокиране Колан за Вдигане на Тежести Колан за Вдигане на Тежести Подкрепа на Спортисти Унисекс Deadlifts

BGN 26.32

Брой продукти
Продуктът е наличен

【Мек колан за вдигане на тежести】 : Изработен е от естествена кожа и микрофибър, мека и дишаща с контурным дизайн за подкрепа на гърба и на ядрото по време на тежки повдигане.Подходящ за всички видове силови тренировки. 【Регулируеми и сигурен】 : Статистическа колани за повдигане на мъжете лесно се регулира с помощта на система за закрепване на една кука и контур, устойчиви на корозия от неръждаема стомана ви позволява да затегнете колана за индивидуална перфектно. 【Тънки шевове】 : Спортен колан има двойно зашити шевове, които предотвратяват бързото износване и скъсване на ремъка.Каишка и оборудван сверхпрочными нитове и тока, които не защелкиваются под налягане. 【Сценарий】 приложения : идеален за вдигане на тежести, културизъм, пауэрлифтинга, становой тяга и клекове и други видове бойни тренировки.Колан за вдигане на тежести с ергономичен дизайн, проектирани да предоставят по-здрава и удобна лумбална опора подкрепа по време на всякакъв вид силови тренировки. 【Защита на талията】 : В случай на разумното използване на надбедрен колан, той може ефективно да защити кръста, да не выгибать кръста по време на становой тяга или клекове, и в същото време предотвратяване на гиперэкстензию на гръбначния стълб след заключване на тегло.

Подробни спецификации