.

Wuwowu Мода Многофункционален Портативен Предното Стъкло Стъргалка За лед Инструмент За Премахване на Сняг автоаксесоари Лопата за сняг(4)

Wuwowu Мода Многофункционален Портативен Предното Стъкло Стъргалка За лед Инструмент За Премахване на Сняг автоаксесоари

BGN 0.92

Брой продукти
Продуктът е наличен

100% чисто нов и високо качество.Тип : Лопата за сняг.Материал : ABS+EVA.Цвят : 8 цвята на склад.Размер : 25,5*9,5 виж Цвят : 8 цвята в наличност Размер : 25,5*9,5 cm Тип : лопата за сняг Количество : 1 бр. Материал : ABS+EVA 100% чисто нов и високо качество.Особености : Многофункционален,лаптоп,Почистване на сняг,размразяване само на сняг не е толкова лошо.Проблемът е, че той замръзва.Аз не знам как се справят с това.Какво да правя?В това време на нужда от добър помощник за дома и автомобила, което е удобно и трудозатратен, необходим помощник през зимата.С помощта на лесно почистване на сняг с лопата и лед.Тук е зима, с намаляване на температурата на предното стъкло на автомобила ще се появи скреж и обледеняване.При нагоне дъжд и сняг, ще се образува по-дебел слой лед или дори "ледена черупка", която е трудно да се премахне стеклоочистителем.Премахване на сериозно се отразява на линията на преглед и много опасно, така че много трябва да имате автомобилна комплекта на оригиналния снегоуборочную лопата! 1.Помощник за премахване на лед и сняг на колата. 2.Удобен и практичен, подготвен за неприятности, не само играе роля в почистване на сняг, но и лесно може да обледенеть и разморозиться. 3.Този продукт high-performance стъргалка за лед, която може лесно да се извлече сняг, дебел лед, высокопрочное и устойчивост на ниски температури. 4.It може да се прилага към различни модели автомобили и се грижат водачи рано сутринта през зимата, могат да бъдат заличени в рамките на 30 секунди, а пътят е безопасен. 5.Помогнете лесно за вас да разчиства снега и да ви даде ясен и бистър свят.Пратката включва : 1 бр. Лопата за сняг.

Подробни спецификации