.

ZANFUN 3 бр. Самобръсначка за Вежди за Жени Почистването на Веждите Самобръсначка За Вежди Преносими Комплекти Окосмяване По Лицето Подкраска Многофункционален Инст?

ZANFUN 3 бр. Самобръсначка за Вежди за Жени Почистването на Веждите Самобръсначка За Вежди Преносими Комплекти Окосмяване

BGN 5.27

Брой продукти
Продуктът е наличен

♚съвет : Моля, обърнете се към собствената си маса размери ZANFUN.Внесени. ❦ Материал : Режещата глава е изработена от неръждаема стомана, режещата глава има защитна мрежа, както дръжка елегантно извита за лесно управление, без да вредят на кожата. ❦ Гъвкавост : Тези самобръсначки за вежди са предназначени за бръснене, подстригване и оформяне на вежди вежди за жени или за мъже.Можете също така да ги използвате за премахване на окосмяване по лицето. ❦ Идва с 3 части, които можете да използвате самостоятелно или да споделите с приятели или семейството.Добре дошли в ZANFUN❤❤Промоцията❤❤ : Спестете 12% за две, три парчета спестете 18%, четири броя спестете 24%, на пет парчета спестете 30%, на шест спестете 36%. 【Пристигане в 16~21 ден (обикновено 17 дни)!】 Дълги срокове на доставка за търговски бара, вълната си на добри намерения.Ние сме благодарни, но всъщност сме много по-бързо!.Описание : Доставя се от 3 части,които можете да използвате самостоятелно или да споделите с приятели или семейството.Материал : Режещата глава е изработена от неръждаема стомана, режещата глава има защитна мрежа, както дръжка елегантно извита за лесно управление, без да вредят на кожата.Ефективен ефект бръснач : устойчива, силна, прецизна бръснач от неръждаема стомана, която позволява лесно да го управлявате с помощта на заснемане.Гъвкавост : Тези самобръсначки за вежди са предназначени за бръснене, подстригване и оформяне на вежди вежди за жени или за мъже.Можете също така да ги използвате за премахване на окосмяване по лицето.Портативен размер : ниско тегло, удобни за съхранение, калъф, който предпазва бръснач, лесно се побира в косметичку и може да бъде потроган по всяко време и на всяко място.Съдържа : 3шт цвят балансиран тример за вежди.

Подробни спецификации