.

Anshka Extereme Rust Converter,Car Chassis Rust Converter,Multi-Purpose Rust Remover Rust Inhibitor Derusting Спрей,Maintenance Cleaning Rust Dissolver for Car,спорт ютилити превозно средство,Truck with Brush (2pcs)

Anshka Extereme Rust Converter,Car Chassis Rust Converter,Multi-Purpose Rust Remover Rust Inhibitor Derusting Спрей,Maintenance

BGN 10.91

Брой продукти
Продуктът е наличен

【Премахване на устойчива на ръжда】Изключително ефикасно средство за премахване на ръжда може лесно да се премахне най-устойчиви на ръжда от всички метали и хромированных повърхности!Дългосрочна защита, за премахване на ръжда, защита на метала от ръжда. 【Екологично чисто премахване на ръжда】Е незапалим, ниско ниво на ЛОС, обработка на водна основа, токсичен и е екологично чист.Той може спокойно и лесно да се премахне повечето петна от ръжда и петна, и може да се използва върху почти всяка повърхност.Инструмент за премахване на котления камък на водна основа, безопасен за околната среда, тя се поддава на биоразградими. 【Бързо отстраняване на ръжда】Паста за премахване на ръжда, започва да работи, след като тя се докосва, се разтваря на окисляване, което произвежда тези петна, и незабавно премахва ръжда и петна от ръжда.Премахване на ръжда от метални повърхности, без да се повреди боята. 【Предотвратяване на окисление и корозия】Автомобилно шаси derusting премахва пръскане, окисляване, ръжда и малки частици на повърхността на метала.Той е подходящ за възстановяване на блясък на металните повърхности, като хром, магнезий, алуминий, скоби от неръждаема стомана, както и да се предотврати повторното корозия. 【Различно прилагане】Професионално се използва за мебели за дома, автомобили, велосипеди, производствени предприятия и други области.Той е подходящ за автомобилни хромированных детайли, изделия от неръждаема стомана и различни хигиенни продукти.Функция : 1. Преобразувател на ръжда може лесно да се премахне най-устойчиви на ръжда на всички метали и хромированных повърхности! 2. Средство за премахване на ръжда, подходящи за скобите от хром, магнезий, алуминий, неръждаема стомана и други метални повърхности, за възстановяване на блясък и предотвратяване на повторно корозия. 3. Средство за премахване на ръжда професионално се използва в домакинствата, коли, мотори, кухненски мебели, производствени предприятия и други области.Инструмент за премахване на котления камък на водна основа, са безопасни за околната среда.Лесен за почистване, безопасен и екологично чист.Спецификация : Материал : Грунд на водна основа за Определяне : Extereme Rust Converter Капацитет : 100 мл Размер : 18 х 4 см, Размер на четката : 17 x 6,5 см Търговски ефекти : премахване на ръжда, почистване, полиране, защитете хромированных метални части.Начин на употреба : Преди употреба е добре да се разклаща или разбърква.Нанесете два слоя с четка, валяк или насосным спрей, за да време за съхнене между слоевете е не по-малко от 20 минути.Дайте отверждению 48 часа преди да нанесете качествена боя.Пратката включва : 1 бр. преобразувател на ръжда + 1 бр. четка или 2 бр. преобразувател на ръжда + 2 бр. четка Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. 2. Поради ръчно измерване, моля, позволете някои малки разлики.

Подробни спецификации

Material:
Water-based Primmer
Purpose:
Extereme Rust Converter
Capacity:
100 ml
Size:
18 x 4 cm
Brush Size:
17 x 6.5 cm
Commodity Effects:
rust removal, decontamination, polishing, protection of chrome-plated metal parts.
How to Use:
Shake or stir well before using. Apply two coats using either a brush, roller or pump sprayer allowing at least 20 minutes drying time between coats. Allow 48 hours of cure time before applying a quality paint. :
Package Includes:
1PCS Rust Converter + 1PCS Brush :
2PCS Rust Converter + 2PCS Brush :
Note:
1. Due to the difference in light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. :
2. Due to manual measurement, please allow slight differences. :