.

Не се изисква Програмиране-Ключодържател Keyless Entry Remote Shell Case Подходящ за Honda Accord, Civic и CR-V Fit Odyssey Pilot Ridgeline CR-Z (черно+синьо)

Не се изисква Програмиране-Ключодържател Keyless Entry Remote Shell Case Подходящ за Honda Accord, Civic и CR-V Fit Odyssey

BGN 6.07

Брой продукти
Продуктът е наличен

Това е просто дистанционно управление за Honda,никаква електроника или печатна платка в комплект не е включена.Спестете повече пари и да получите чисто нов оригинален калъф за ключове от колата с няколко отвертка.Лесна инсталация : просто поставете оригиналната електроника вътре в продукта и не трябва да се препрограмира.Това е дубликат част, съответстваща на оригинала по форма и функции.Изработен от висококачествени материали за продължителна употреба.Сравнение на снимка на продукта със същото, можете да го закупите с увереност. "Това е подмяна на резервни част.Note : 1.Този елемент е просто бесключевой дистанционно заместител на черупката.Вътре няма вътрешно тяло (дистанционно управление/електроника/чип транспондер). 2.Вашият оригинален дистанционно управление трябва да изглежда точно така, както е показано на черупката на ключ за автомобил.На него трябва да бъде също толкова много копчета, колко изображенном калъф за ключовете от колата. 3.Моля, обърнете внимание, че този калъф за ключове не е на притежателя на чип. 4.Опаковка : 2 бр. ключодържател,2 бр. винтове,1 бр. отвертка. "Подходящи за Honda : 2006-2011 Honda Civic LX 2007-2013 Honda CR-V 2011-2015 Honda CR-Z 2009-2013 Honda Fit 2010-2014 Honda Insight 2011-2014 Honda Odyssey 2010-2011 Honda Accord Crosstour Това е замяната на послепродажной части за Honda key fob case.".

Подробни спецификации