.

Funcious Златни Пръстени За Салфетки Комплект от 12 Празнични Пръстени За Салфетки Есента на Притежателя Салфетки Пръстен за Коледа Halloween Ден на Благодарността Сватба ?

Funcious Златни Пръстени За Салфетки Комплект от 12 Празнични Пръстени За Салфетки Есента на Притежателя Салфетки Пръстен

BGN 12.79

Брой продукти
Продуктът е наличен

【Златни пръстени за салфетки】комплектът включва общо 12 броя кръгли златни пръстени за салфетки,по 6 броя за всеки стил.Чудесно ще се впишат във вашия маса за хранене, чинии и домашен декор.Кърпа в комплекта не е включена. 【Размер】1,97 инча/5 см в диаметър за двата стила.височина 1,05 инча за спирално стил,височина 1,26 инча за окото стил.Чудесно за повечето салфетки и прибори. 【Материал】Материал от метални сплави го прави златните блестящи и гладки.Висококачествен гальванический процес.Няма избледняване.Лесно да се съхранява. 【Ръчно занаят】Тези селски пръстени за салфетки са направени с нежна плетением ръчно. 【Отличен избор за всички поводи】Елегантен избор за подарък, за партита,сватби,срещи,Коледа и деня на благодарността.Придобиване на различни аксесоари в нашия универсалния магазин.Няколко стилове за избор и постоянно актуализиране.Съсредоточете се върху стилния декориране на вашия дом.Ние следваме модните тенденции за дома и кухнята.Направете така, че това са истински неща.Теб интересува от нещо?Ние ще го намерим за вас!.Вашето удовлетворение е нашата мотивация.Ние непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме нашите продукти в съответствие с гласа си.Моля, нека малко по-различно в размер от ръчно измерване.

Подробни спецификации