.

Yivibe Видео карта 6PIN Адаптер, устойчив на абразия джак Многофункционален Професионален Дизайн за доставка(PH36B (Обтегач надолу))

Yivibe Видео карта 6PIN Адаптер, устойчив на абразия джак Многофункционален Професионален Дизайн за доставка(PH36B (Обтегач

BGN 73.04

Брой продукти
Продуктът е наличен

С два вида избор на посоката на ключалки клиенти могат да избират в съответствие със собствените си изисквания.Решете проблема с мръсна вътрешната инсталация на шасито.Малък и удобен, лесен за инсталиране.Позволете линия хранене се проведе под видеокартата, без да оказват влияние върху естетиката на корпуса, и увеличете пространството на корпуса.Решете проблема, свързани с това, че малка капачка не може да се установи след поставяне на кабел за захранване на видеокартата. 1. Малък и удобен, лесен за инсталиране.2. Решете проблема, свързани с това, че малка капачка не може да се установи след поставяне на кабел за захранване на видеокартата.3. Решете проблема с мръсна вътрешната инсталация на шасито.4. Позволете линия на електроенергия да премине под видеокартата, без да оказват влияние върху естетиката на шасито, и увеличете пространството на шасито.5. С два вида избор на посоката на ключалки клиенти могат да избират в съответствие със собствените си изисквания.

Подробни спецификации

Name:
8pin graphics card power connector (180° Turning)
Type:
PH36A (snap on top), PH36B (snap on bottom)
Size:
2.9 * 1.5 * 1.6cm / 1.1 * 0.6 * 0.6in
Weight:
approx. 5.4g
Package list:
1 * Connector :