.

Делото станка Luxja Serger с джобове за съхранение, Капакът на струг Serger за повечето стандартни машини Serger, Покриване на станка Overlock (съвместима с машини Singer и Brother Serger), с?

Делото станка Luxja Serger с джобове за съхранение, Капакът на струг Serger за повечето стандартни машини Serger, Покриване

BGN 11.99

Брой продукти
Продуктът е наличен

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ : изработена от водоустойчив найлон, а вътрешната част на лигавицата.Машинно пране.Никакви аксесоари в комплекта не е включена.ДЖОБОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : 4 отворени странични джоба и 1 предни джоба с цип за съхранение на ръководства и други шевни принадлежности.УДОБНА КОНСТРУКЦИЯ : С горната дръжка за лесно вдигане тази капачки.РАЗМЕРИ : 12.5"L x 11.5"W x 12"H. Достатъчно, че вашата машина serger не пылилась.ПОДХОДЯЩИ МОДЕЛИ : Този прахоустойчив калъф serger е съвместим с повечето машини Brother и Singer serger.Изработен е от водоустойчив найлон, а вътрешната част е с подплата.Машинно пране. 4 отворени странични джоба и 1 предни джоба с цип за съхранение на ръководства и други шевни принадлежности.С горната дръжка за лесно вдигане тази капачки.Вътрешна мека подплата помага за това чехлу запазват формата си, когато той не се затваря шевна машина serger.Размери : 12.5"L x 11.5"W x 12"H. Достатъчно, че вашата машина serger не пылилась.Този прахоустойчив калъф serger е съвместим с повечето машини Brother и Singer serger.

Подробни спецификации