.

Laza [Усъвършенстване на Капацитета] 8 Цвята Буци Блясък на Ноктите Акрилни Нокти Прах Смесен Лак Набит Пайети Преливащи Тънки Люспи Пайети Пайети Набор от Накрайниц?

Laza [Усъвършенстване на Капацитета] 8 Цвята Буци Блясък на Ноктите Акрилни Нокти Прах Смесен Лак Набит Пайети Преливащи

BGN 71.68

Брой продукти
Продуктът е наличен

♦ Качествен материал : Изработен от нетоксичен фолио с отлични пигменти.Гаранция за качество и блясък-това е много опазване на околната среда, липсата на замърсяване и увреждане, безопасен за употреба навсякъде. ♦ Усъвършенстване на капацитета : За да подобри потребителското преживяване на клиента, ние обновен капацитет на продукта.Всеки цвят внимателно опакована в контейнер поотделно. ♦ Широко приложение : Не само е много подходяща за кораба смола, но също така и за нокти изкуство, тумблера епоксидна смола, блясък смоли, слуз, повод за мобилен телефон, поздравителни картички, украса на фестивала, козметичен обличане, грим страна, и повече. ♦ Излъчване : В еднаква степен се прилага за създаване на забавни макияжей за фестивали, партита, весели дейности, рейв-акценти, танцови концерти, поздрави или костюми.Те създават невероятен ефект побрякушек на лицето, очите, косата, раменете и гърдите. ♦ Гаранция за качество : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или с основен проблем на качеството.Шахтата-това е нещо, което _BOS_ Получите добър качествен продукт на разумна цена. ♥ Превъзходно обслужване на клиенти с най-висок рейтинг на задоволство.Вашата вярна служба за поддръжка на клиенти ще бъде готов да ви помогне с ентусиазъм и търпение в продължение на 24 часа.(С изключение на официалните празници) _BOS_ 30-дневна гаранция за връщане и повторно изпращане.Повторно изпращане на пратката обикновено отнема 7-15 дни. ♥ Сигурна логистика като превозвач.Ако не можете да получите пратката или продуктът е бил разбит, когато той дойде, моля, първо се свържете с центъра за поддръжка на клиенти, и след това се свържете с нас.Спецификация : Цвят : 8 различни цвята опаковка Размер : 6 x 6 x 10 cm Тегло : 10 грама всяка кутия Функции : 8 смесени цветове, Блясък на Прах за нокти Фалшиви акрил UV-гел съвети Занаят Бележки декорация Направете ноктите си цветни и блестящо Може да се смесва с лак за нокти, за блестящи нокти партия е Подходящ за прилагане върху UV-гелевых ноктите / акрилни нокти / естествени нокти / etc Професионален инструмент за нокти изкуство за техника на нокътя Подходящо за салон на ноктите, училище за нокти изкуство / колеж, лична употреба, търговия на едро, и т.н. *съвсем нов* Ако искате да се върнете, моля дръжте падения и нови продукти.Ако продуктът се използва или е повреден, или на опаковката на продукта е повреден, не можете да си върне парите.Забележка : Прекратете използването, ако възникне дразнене.Ако сте алергични към лепило, моля, не пръскайте върху чувствителна кожа или близо до очите.Съдържание : 8 x различни цветове буци блясък (без лепило за нокти) Кликай и купи!.

Подробни спецификации

Color:
8 different color
Package Size:
6 x 6 x 10 CM
Weight:
10 Gram each box
Features:
8 mix color Glitter Powder for Nail Art False :
Acrylic UV Gel Tips Craft Scrapbook Decoration :
Make your nails look colourful and shiny :
Can be mixed with nail polish for glittery party nails :
Suitable to apply on UV gel nails / acrylic nails / natural nails / etc :
Professional Nail Art Tool for Nail Technician :
Suitable for nail salon, nail art school / college, personal use, wholesale, etc :
*Brand New* :
If you want to Refund, Please keep the drops and products new. :
If the product is used or damaged or the package of product is damaged, you cannot refund. :
Note:
Stopping using if irritation occurs.
If allergic to adhesive, please do not apply to sensitive skin or near eyes. :
Contents:
8 x Different Color Chunky Glitter (without nail glue) :
Click and Buy! :