.

Транспортир Торцовочной Триони, Висока Точност Многофункционален ABS-Пластмаса Ъгъл на Търсещия Линия Точно за Измерване за почистване на Первази за Коронки Формо?

Транспортир Торцовочной Триони, Висока Точност Многофункционален ABS-Пластмаса Ъгъл на Търсещия Линия Точно за Измерване

BGN 10.07

Брой продукти
Продуктът е наличен

Материал ABS добро качество има удар, устойчивост на надраскване, екологични.След приключване на измерване по време на движение няма трептене, което да гарантира точно отчитане на ъгъла на наклона на митра.Дължина измервателен лост е 18,5 виж Устойчив на надраскване, траен и устойчив на корозия, което е много издръжлив.Поддръжка на въртене на 360°, измервателна ръка може да се върти свободно, без мъртвия ъгъл, е много практично.Линия лесно да носите със себе си.Може да сложите в джоба или затвори телефона.На измерительном рычаге има дупки за окачване.Функция : 1. Поддръжка на въртене на 360°, измервателен усилвател може да се върти свободно, без мъртвия ъгъл, много практичен2. Дължина измервателен лост е 18,5 виж Устойчив на надраскване, издръжлив и устойчив на ръжда, много долговечен3. След приключване на измерване по време на движение няма трептене, което гарантира възможност за четене на точния ъгъл на наклона на митры4. Линия лесно да носите със себе си.Може да сложите в джоба или затвори телефона.На измерительном рычаге има висящи отверстия5. Добро качество на ABS материал има удар, устойчивост на надраскване, екологично чистыйспецификация : Тип на продукта : Транспортир за торцовочной пилыматериал : ABS-пластикразмер ъгъл на наклона : 0-360 градусовизмерительная дължина на ръцете : прибл. 18,5 см / 7,3 инча Осъществяване Списък : 1 х транспортир.

Подробни спецификации

Item Type:
Miter Saw Protractor
Material:
ABS plastic
Measuring Angle Range:
0-360 Degrees
Measuring Arm Length:
Approx. 18.5cm / 7.3in
Package List:
1 x Miter Saw Protractor :